Πληροφορική Κουφόπουλου

Πληροφορική Κουφόπουλου
Πληροφορική Κουφόπουλου

 ''ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΝΤΑΚΤΗ '' Εκδόσεις ΠΑΠΑΖΗΣΗ 

 ''ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΝΤΑΚΤΗ '' Εκδόσεις ΠΑΠΑΖΗΣΗ 
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΡΔΑΡΑ

Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

Μια επιστημονική συνέντευξη , απλοϊκή για κάθε αναγνώστη . ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Στην Ένωση Συντακτών Διαδικτύου Του Αξιότιμου Γιώργου Πασχαλίδη ...

Δεν Τον Συμπαθώ Αυτόν τον Τύπο λέμε για κάποιον .....
Κι εγώ σας αποδεικνύω πως έχετε δίκιο , όπως επιστημονικά μας το αποδεικνύει ο Επιστήμονας Γιώργος Πασχαλίδης. 


Μια επιστημονική συνέντευξη , απλοϊκή για κάθε αναγνώστη .
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Στην Ένωση Συντακτών Διαδικτύου :
Παναγιώτα Βασιλοπούλου: Αξιωματούχος Δημοσιογράφος ΕΣΔ




Δεν είναι λίγες οι φορές που στην απλή καθομιλουμένη , λέμε ‘’ Αυτόν τον Τύπο Δεν Τον Χωνεύω ΄΄ και σύμφωνα με των Τριών Τύπων Ανθρώπων δεν έχουμε άδικο . Ο Γιώργος Πασχαλίδης , ανακάλυψε το Μοντέλο Τριών Τύπων ανθρώπων Α΄ Τύπου , Β΄ Τύπου ,Γ΄ Τύπου . Που επιστημονικά ερευνήθηκε και όπου Επιστήμη , ΄ίσον απόδειξη αλήθειας .Είναι κατοχυρωμένη δικής του Ανακάλυψης μετά από πολλά έτη ερευνών , από το 2010 συγκεκριμένα , ως το Μοντέλο Των Τριών Ανθρώπινων Πασχαλίδη , το κοινός Tri – Anthropo – Type- Paschalidis Model . Έτσι λοιπόν , ας το κάνουμε πιο απλά και βατά κατανοητό στους πάντες , με την Τιμή της αποδοχής του για μια συνέντευξη , Αποκλειστικά Για την ΄Ένωση Συντακτών Διαδικτύου .
Τον ευχαριστώ και προσωπικά ,
Μετά Τιμής ,
Παναγιώτα Βασιλοπούλου: Αξιωματούχος Δημοσιογράφος της ΕΣΔ


ΕΡΩΤΗΣΗ 1: Παναγιώτα Βασιλοπούλου:
Αγαπημένε κύριε Γιώργο Πασχαλίδη να σας ευχαριστήσω για την χαρά της αποδοχής μιας συνέντευξης μας και να εξηγήσω στο αναγνωστικό κοινό , πως είστε ένας , καταξιωμένος και με πολλές διακρίσεις Επιστήμονας , που δεν αμφισβητείτε αυτό. Κορυφαίες διακρίσεις θα προσθέσω . Πολλές φορές αναφέρουμε την φράση , ‘’ Δεν Τον Πάω Αυτόν Το Τύπο’’ και δεν έχουμε τελικά άδικο . Το Μοντέλο Τριών Τύπων ανθρώπων Α΄ Τύπου , Β΄ Τύπου ,Γ΄ Τύπου, αν το κατανοήσουμε και το υιοθετήσουμε , τότε η ζωή μας σε επίπεδο Νους – Σώμα , βελτιώνεται και έρχεται η βελτίωση , σε πολλούς τομείς της ζωής μας που μέχρι τώρα αδρανούσαν ή δυσλειτουργούσαν .
Τι πρέπει να κάνουμε για να υιοθετηθεί αυτή η εφαρμογή ΄έμπρακτα στη ζωή μας και χωρίς να θέλω να πουλήσω ( κάτι που ποτέ δεν κάνω ) οφείλω όμως να ενημερώσω το αναγνωστικό κοινό πως πάνω σε αυτό το Μοντέλο πολλά βιβλία σας υπάρχουν για όποιον επιθυμεί να εμβαθύνει τις γνώσεις του με βάση την ανακάλυψη σας ; Γενικά λοιπόν πως λειτουργεί όλο αυτό;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ 1 : Γιώργος Πασχαλίδης :Έχετε δίκιο. Όντως λέμε “Δεν τον πάω αυτόν τον Τύπο”. Η εξήγηση που δίνω είναι μέσω της νευροφυσιολογίας του εγκεφάλου. Η ανακάλυψή μου αφορά τη λειτουργία εγκεφάλου, η οποία είναι διαφορετική σε κάθε έναν από τους τρεις Τύπους ανθρώπου. Μαθαίνοντας τον Τύπο μου, μαθαίνω τον τρόπο λειτουργίας του εγκεφάλου μου και αποκτώ αυτογνωσία. Αντίστοιχα, μαθαίνοντας τον Τύπο αυτού που έχω απέναντί μου, μαθαίνω τον τρόπο λειτουργίας του εγκεφάλου του και αποκτώ ετερογνωσία. Γνωρίζουμε, μέσα από την ανακάλυψή μου, ότι ο εγκέφαλός παρασύρει τη σκέψη μας και μπλοκάρει τη διαύγειά μας και δεν μπορούμε να συνεργαστούμε ή να συνεννοηθούμε με τους γύρω μας. Προτάσσουμε τον εγωισμό μας, την ακραία και αρνητική πλευρά του Τύπου μας, και απαιτούμε από τον απέναντι να σεβαστεί και να αποδεχτεί τις ιδιοτροπίες μας, δηλαδή να μας κάνει το χατίρι. Και γιατί συμβαίνει αυτό; Να μην “πάμε” κανέναν δηλαδή; Επειδή έχουμε φτάσει σήμερα σε ένα σημείο να μην αντέχουμε κανέναν δίπλα μας. Στην αρχή της γνωριμίας όλοι μας φαίνονται καλοί, αλλά μετά θεωρούμε ότι αυτοί είναι ιδιότροποι και όχι εμείς. Γι’ αυτό και απαιτούμε να σεβαστούν τα δικά μας “θέλω”, χωρίς όμως να δίνουμε σημασία στο τι είναι αυτό που τους ευχαριστεί για να μείνουν κοντά μας.
Με την εφαρμογή του Μοντέλου των τριών ανθρώπινων Τύπων (το οποίο έχει παρουσιαστεί σε πολλά παγκόσμια συνέδρια) μέσω των εργαλείων - εγχειριδίων που έχουν εκδοθεί, θα γνωρίσουμε ποιοι πραγματικά είμαστε, θα βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα μάθουμε να σεβόμαστε, ώστε οι άλλοι να μας αγαπάνε και να μας συμπαθήσουν, να “μας πάνε”. Και έχουμε πλέον τη λύση, εφ’ όσον γνωρίζουμε και ποιοι πραγματικά είναι οι άλλοι, να τους φέρουμε κοντά μας για να “τους πάμε”. Γιατί μόνος δε ζει κανείς ούτε στον Παράδεισο.
Μόλις το καταφέρουμε αυτό, να “μας πάνε”, ηρεμεί η σκέψη μας και αρχίζει πλέον ο εγκέφαλος να στέλνει σωστές εντολές στο σώμα για να είναι υγιές. Μόνο τότε η ζωή μας θα βελτιωθεί σε επίπεδο Νους-Σώμα.