Πληροφορική Κουφόπουλου

Πληροφορική Κουφόπουλου
Πληροφορική Κουφόπουλου

 ''ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΝΤΑΚΤΗ '' Εκδόσεις ΠΑΠΑΖΗΣΗ 

 ''ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΝΤΑΚΤΗ '' Εκδόσεις ΠΑΠΑΖΗΣΗ 
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΡΔΑΡΑ

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

NEWS-AGENCY πρακτορείο ειδήσεων: Εγκλήματα Κατά Γενετήσιας Ελευθερίας - Μ¨ΕΡΟΣ Α" ...

NEWS-AGENCY πρακτορείο ειδήσεων: Εγκλήματα Κατά Γενετήσιας Ελευθερίας - Μ¨ΕΡΟΣ Α" ...: Σε κανέναν δεν αξίζει τέτοιος σκοτωμός , τέτοια δολοφονία .......... Μια βασανισμένη Γοργόνα , Ελέ...

Εγκλήματα Κατά Γενετήσιας Ελευθερίας - Μ¨ΕΡΟΣ Α" - Παναγιωτα Βασιλοπούλου -Το χρονικό της Τοπαλούδη εώς Τώρα


Σε κανέναν δεν αξίζει τέτοιος σκοτωμός , τέτοια δολοφονία ..........












Μια βασανισμένη Γοργόνα ,


Ελένη Τοπαλούδη , ξεψυχά στα βράχια της ακτής ... 


Ρεπορτάζ Για Την Ένωση Συντακτών Διαδικτύου : Παναγιώτα Βασιλοπούλου :
Αξιωματούχος Δημοσιογράφος : Αστυνομικός και Δικαστικός Ρεπόρτερ στην Εγκληματολογία



Ξεκινώντας το ρεπορτάζ , είδα πολλά ατοπήματα , ο τρόπος που ανασύρουν από τη θάλασσα την Ελένη Τοπαλούδη , ανήκει στο Μεσαίωνα . Την χτυπούν τα κύματα και τα βράχια . Δεμένα τα πόδια με ένα σκοινί . Δημιουργούνται νέα χτυπήματα στα βράχια , αντί να την βάλουν μέσα σε μια βάρκα , ή σε ειδικό πλαστικό ναυαγοσωστικό φορείο , είναι σαν να βλαίπουμε αιώνες πριν τέτοιες σκηνές. Σκληρές σκηνές , αλλά χάνονται στοιχεία , με τέτοιες ενέργειες από άγνοια .. ( Data Missing ) εγκληματολογικά . 
Το παραθέτω επειδή αποδεικνείει πόσο εύκολα μπορεί να χαθούν στοιχεία και η αλήθεια είναι πως είναι απαράδεχτος ο τρόπος ανάσυρσης της από τη θάλασσα. 
 Το ανάλογο βίντεο της ανάσυρσης από τη θάλασσα της Ελλένης Τοπαλούδη 
Τα άλλα βίνετο , απόρω και διερωτάμε , δεν πρέπει να ανήκουν στις αστυνομικές αρχές , και έπειτα στις Δικαστικές;  Αρνούμε να ποτίζω την περιέργεια του κοινού αλλά να το δούμε ως πρόβλημα της κοινωνίας . 

Ελένη Τοπαλούδη : Καλό αιώνιο Ταξίδι !


Στις 28 Νοεμβρίου το 2018 ,. Η άτυχη 21χρονη φοιτήτρια, σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στη Ρόδο και η αναγνώρισή της έγινε από το τατουάζ που έφερε στο δεξί της πόδι, ενώ συγγενείς της ήρθαν στο νησί και επιβεβαίωσαν την ταυτότητά της και επίσημα. Το πτώμα της βρέθηκε το πρωί της28ης Νοεμβρίου 2018, από κλιμάκιο του Λιμενικού στη Λίνδο, στην περιοχή «Φώκια» στους Πεύκους.
Τα πρώτα δείγματα της ιατροδικαστικής έρευνας πιθανολογείτο πως ο θάνατος της Ελένης Τοπαλούδη προήλθε από πνιγμό αλλά υπήρχαν και σημάδια στραγγαλισμού .
Ενδείξεις , έδιναν πληροφορίες , όμως ότι στο σώμα της 21χρονης υπήρχαν πολλά χτυπήματα τα οποία δεν προήλθαν μονάχα από την πτώση της στα βράχια και από τη θάλασσα. Μίλησαν για την ύπαρξη τραυμάτων , με αμβλύ όργανο γεγονός που μαρτυρά πως οι δράστες πριν την πετάξουν στη θάλασσα και αφού είχε προσπαθήσει να την στραγγαλίσει την χτύπησαν με σίδερο το που έγινε φονικό «όπλο».