Πληροφορική Κουφόπουλου

Πληροφορική Κουφόπουλου
Πληροφορική Κουφόπουλου

 ''ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΝΤΑΚΤΗ '' Εκδόσεις ΠΑΠΑΖΗΣΗ 

 ''ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΝΤΑΚΤΗ '' Εκδόσεις ΠΑΠΑΖΗΣΗ 
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΡΔΑΡΑ

Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

NEWS-AGENCY πρακτορείο ειδήσεων: Να Το Διαβάσετε για να Είστε Ενήμεροι....

NEWS-AGENCY πρακτορείο ειδήσεων: Να Το Διαβάσετε για να Είστε Ενήμεροι....: ΣΥΜΒΟΥΛΈΣ ΓΙΑ ΠΡΌΛΗΨΗ ΑΠΌ ΑΠΆΤΕΣ Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, με αφορμή τρία περιστατικά εξαπάτησης ηλικι...



Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου 2017

Να Το Διαβάσετε για να Είστε Ενήμεροι....

ΣΥΜΒΟΥΛΈΣ ΓΙΑ ΠΡΌΛΗΨΗ ΑΠΌ ΑΠΆΤΕΣ

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, με αφορμή τρία περιστατικά εξαπάτησης ηλικιωμένων, που συνέβησαν το τελευταίο διάστημα στην Αχαΐα και στην Ηλεία μας, συνιστά στους πολίτες:
ΡΕΠΟΡΤΑΖ : Για την Ένωση Συντακτών Διαδικτύου 

•       Να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί όταν άγνωστοι προσπαθήσουν να σας πείσουν για την καταβολή χρηματικού ποσού, με οποιοδήποτε πρόσχημα και να μην ενδίδετε ποτέ σε προτροπές για συνάντηση μαζί τους.
•       Σε περιπτώσεις που άγνωστοι επικαλούνται έκτακτη ανάγκη γνωστού -συγγενικού σας προσώπου, να επιδιώκετε πάντα οι ίδιοι να επικοινωνείτε τηλεφωνικά με το γνωστό - συγγενικό σας πρόσωπο, ενώ η επικοινωνία σας να γίνεται αποκλειστικά με δικό σας τηλέφωνο.
•       Σε κάθε περίπτωση, να δηλώνετε ότι δεν πρόκειται να παραδώσετε χρήματα, εάν δεν εμφανιστούν οι γνωστοί-συγγενείς σας.
•       Να μην δέχεστε ποτέ άγνωστα άτομα να σας οδηγήσουν σε Πιστωτικό Κατάστημα ή ΑΤΜ για ανάληψη χρηματικού ποσού.
•       Επισημαίνεται ότι από δημόσιους υπηρεσίες δεν χρησιμοποιείται η πρακτική υπάλληλοί τους να μεταβαίνουν σε οικίες ή σε δημόσιους χώρους και να ζητούν από πολίτες την καταβολή χρημάτων για υπηρεσίες που παρέχουν.

•       Να έχετε πάντα διαθέσιμους τους τηλεφωνικούς αριθμούς, με τους οποίους πρέπει να επικοινωνήσετε σε περίπτωση ανάγκης (Αστυνομία, Πυροσβεστική, Νοσοκομεία, στενοί συγγενείς κ.α.).
•       Προσπαθήστε να συγκρατήσετε τα χαρακτηριστικά των δραστών, καθώς και τα οχήματα με τα οποία κινούνται (αριθμό κυκλοφορίας, μάρκα οχήματος, χρώμα κ.λπ.), για να βοηθήσετε το έργο των διωκτικών αρχών.
•       Να ενημερώνετε πάντα τις αστυνομικές Αρχές, ακόμη και σε περίπτωση απόπειρας απάτης σε βάρος σας.
•       Παρακαλούμε τους πολίτες να ενημερώσουν τους ηλικιωμένους γονείς, συγγενείς και γνωστούς τους, σχετικά με τις παραπάνω συστάσεις και συμβουλές. 



Παναγιώτα Βασιλοπούλου : Δημοσιογράφος ΕΣΔ 

NEWS-AGENCY πρακτορείο ειδήσεων: Ποιος είναι ο πιο αρμόδιος ,πέραν του Παναγιώτη Ψω...

NEWS-AGENCY πρακτορείο ειδήσεων: Ποιος είναι ο πιο αρμόδιος ,πέραν του Παναγιώτη Ψω...: ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΗΡΑ ΚΛΗ Σας Εξασφαλίσαμε Δηλώσεις Του Για Την Ένωση Συντακτών Διαδικτύου  Σχολιάζοντας ...

Ποιος είναι ο πιο αρμόδιος ,πέραν του Παναγιώτη Ψωμιάδη ..........

ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ


Σας Εξασφαλίσαμε Δηλώσεις Του Για Την Ένωση Συντακτών Διαδικτύου 


Σχολιάζοντας τη διάλυση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ηρακλή και τη μη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα τηςFootball League, ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου. Το οργανωμένο έγκλημα που διαπράχθηκε τα τελευταία χρόνια σε βάρος του Γηραιού οδήγησε σε μια απόφαση – ντροπή για τη Θεσσαλονίκη και τη Μακεδονία μας. Υπάρχουν τεράστιες ευθύνες για αυτή την εξέλιξη. Τόσο σε αυτούς που λεηλάτησαν τον Ηρακλή, όσο και σε αυτούς που ήξεραν αλλά δεν έκαναν τίποτα για να αποτρέψουν την καταστροφή. Πλέον είναι αναγκαία η συστράτευση της κοινωνίας της Θεσσαλονίκης, με πρώτους τους πραγματικούς φίλους του Ηρακλή ώστε να σώσουμε ό,τι ακόμη μπορεί να σωθεί. Γιατί δεν θέλω να γίνω μάντης κακών, αλλά κάποιοι προσβλέπουν στο να επωφεληθούν από την τεράστια ακίνητη περιουσία του Ηρακλή. Ας έχουν στο μυαλό τους τα λαμόγια και οι τυχοδιώκτες πως ο Ηρακλής είναι Ιδέα. Και οι Ιδέες δεν διαλύονται». 



Παναγιώτα Βασιλοπούλου : Αξιωματούχος Δημοσιογράφος της ΈΣΔ