Πληροφορική Κουφόπουλου

Πληροφορική Κουφόπουλου
Πληροφορική Κουφόπουλου

 ''ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΝΤΑΚΤΗ '' Εκδόσεις ΠΑΠΑΖΗΣΗ 

 ''ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΝΤΑΚΤΗ '' Εκδόσεις ΠΑΠΑΖΗΣΗ 
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΡΔΑΡΑ

Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

΄΄ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ , για την Ενίσχυση του Ανοσοποιητικού & της Ψυχικής Ισορροπίας ‘’

΄΄ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ,
για την Ενίσχυση του Ανοσοποιητικού
&
της
Ψυχικής Ισορροπίας ‘’
Σύντομα Συνέντευξη για Το βιβλίο . Επιμέλεια : Παναγιώτα Βασιλοπούλου : Δημοσιογράφος ΕΣΔ 


Πρόλογος Του συγγραφέα Ερευνητή Γιώργου Πασχαλίδη :


Σήμερα ζούμε την εποχή της πληροφορίας και των υλικών αγαθών . Ενώ έχουμε πρόσβαση σχεδόν στα πάντα ,ο άνθρωπος παρουσιάζει , ολοένα και περισσότερα αυξημένα προβλήματα ψυχικής και σωματικής υγείας . Μέσα από το συγγραφικό μου έργο σας δίνω όλη την πληροφορία για το πως να βελτιώσουμε τη σχέση μας με τον εαυτό μας και τους γύρω μας , καθώς και τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να τρεφόμαστε υγιεινά ώστε να παρέχουμε στον οργανισμό μας τα κατάλληλα ιχνοστοιχεία και βιομέταλλα που του λείπουν .
Η διατροφή που σας προτείνω δεν αποτελεί μέσο απόλαυσης ,ούτε ένα απλό μέσο επιβίωσης . Αποτελεί το πολυτιμότερο εργαλείο για την πρόληψη και τη θεραπεία ψυχικών και σωματικών ασθενειών.
Στα χέρια σας κρατάτε ένα πολύτιμο διατροφικό οδηγό ο οποίος στοχεύει στη διατήρηση και αποκατάσταση του πολυτιμότερου αγαθού – Της ΥΓΕΙΑΣ .

Σκοπός αυτού του βιβλίου είναι να παρέχουμε στο σώμα σωστή τροφή ώστε στη συνέχεια , υγιείς , να μπορέσουμε να τροφοδοτήσουμε και με τη σωστή πνευματική τροφή τον εγκέφαλο , με στόχο να ολοκληρωθούμε και να κατακτήσουμε την ευτυχία .
Η διατροφή είναι απόλυτα βασισμένη στις βιολογικές ευαισθησίες και τις ανάγκες του κάθε ανθρώπου , με τα αποτελέσματα της να είναι γρήγορα και άμεσα. Είναι μοναδική , επειδή έχει την ικανότητα να επιδρά στον τρόπο με τον οποίος ο καθένας διαχειρίζεται το στρες , καθώς και να επιφέρει ηρεμία στον εγκέφαλο , να εξισορροπεί τη χημική σύσταση του σώματος και τελικά να διασφαλίζει τη συνολική υγεία και την αρμονία στην ψυχή και στο σώμα .
Αυτό είναι το δικό μου δώρο ζωής για τον άνθρωπο και την Υγεία του. Ευχαριστώ ιδιαίτερα το γιο μου ΣΕΦ Δημήτρη Πασχαλίδη για την επιμέλεια των συνταγών , που είναι προσαρμοσμένες στην πάθηση και στον Τύπο του κάθε ανθρώπου . 
Ο ΣΕΦ Δημήτρης Πασχαλίδης

Αλλάξτε τη φιλοσοφία της ζωής σας και περπατήστε στο δρόμο της Υγείας και της ευτυχίας .

Γιώργος Πασχαλίδης
Ερευνητής και συγγραφέας του Μοντέλου Tri- Anthropo – Type Paschalidis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου